Relatie met je partner

Een belangrijke relatie

De relatie met je partner is een bepalende relatie in je leven. We stellen meestal dan ook best hoge eisen aan onze partner en aan de relatie. Want we willen gelukkig zijn!
Toch is iedere relatie voortdurend in ontwikkeling en kent goede en slechte dagen. Helaas halen we niet altijd alleen het beste bij elkaar naar boven.

Is een goede en liefdevolle relatie dan een sprookje? Eerlijk is eerlijk, niets is volmaakt. Maar ik ben er van overtuigd dat we vaak veel meer uit onze relatie kunnen halen dan we denken.
Dat proces begint bij reflecteren op jezelf en met open en eerlijke communicatie naar je partner. Moeilijk? Ja, soms wel, maar iedereen kan het leren! En daar ga ik met jullie mee aan het werk. EFT is daarbij de leidraad.

Waarom relatietherapie

Wanneer de relatie met je partner in zwaar weer komt, kan relatietherapie wellicht uitkomst bieden.
Bijvoorbeeld bij:

  • Communicatieproblemen
  • Vertrouwensbreuk
  • Ruzies of irritaties
  • Langs elkaar heen leven
  • Problemen met de seksualiteit
  • Verschil in behoeftes en interesses
  • Idee uit elkaar te groeien
  • De intimiteit en passie is weg
  • Problemen met seksualiteit

Wat doet therapie voor de relatie met je partner?

We gaan op zoek naar negatieve patronen of obstakels waar jullie in vastlopen. Welke impact het heeft op jullie relatie? Van daaruit ontdekken we hoe jullie positieve veranderingen kunnen maken.
Ik ga met jullie in gesprek en zet oefeningen in zodat jullie daadwerkelijk verder komen in jullie relatie. Het uiteindelijke doel is dat jullie relatie hechter wordt en weer gaat schitteren!

Over de drempel heen oplossingen zoeken

Misschien vind je het spannend om over de relatie met je partner te praten. Over de problemen en je gevoelens. Dat is heel begrijpelijk.
Reflectare wil een veilige setting bieden. Er is ruimte voor ieders gedachten en er wordt met respect omgegaan met alle gevoelens die er zijn.
Juist door het uitspreken ervan ontstaat er meer begrip naar elkaar, meer inzicht en nieuw perspectief!

Gedurende de corona crisis gaan onze live sessies gewoon door, met gepaste maatregelen. Ook online sessies zijn mogelijk in deze tijd. Houd jezelf en je relatie gezond in de coronacrisis!
+