Huwelijkstherapie

Geef jullie huwelijk een kans met huwelijkstherapie

Huwelijkstherapie kan de uitkomst bieden als je denkt dat scheiden misschien de enige oplossing is. Zie je het niet meer zitten met je partner? Lijkt alles alleen maar negatief, verdrietig en naar? Haal je geen plezier of voldoening meer uit je huwelijk? Schakel dan Reflectare in. Vanuit deze praktijk bied ik mijn diensten aan als relatietherapeut. Samen zoeken we naar wat er precies aan de hand is met jullie huwelijk. We zoeken de aanwezige obstakels op en bedenken gedurende de huwelijkstherapie hoe we deze kunnen wegnemen.

Is er nog een sprankje hoop voor jullie huwelijk?

Hoe ellendig de situatie nu misschien ook lijkt, soms blijkt al uit een eerste gesprek dat er toch nog een sprankje hoop is. Jullie blijken hoe dan ook samen verder te willen. Ik help jullie graag om te ontdekken hoe we dat optimaal kunnen verwezenlijken. We gaan samen op zoek naar manieren om jullie huwelijk weer aan te wakkeren. Dit kan een verandering in communicatie zijn. Maar ook kan een boost in intimiteit soms wonderen verrichten. Let wel, soms kunnen we tijdens de huwelijkstherapie niet anders dan concluderen dat scheiden de beste optie is. Het punt is dan een situatie te creƫren waarin beide partijen vrede vinden in de beslissing om goed en respectvol uit elkaar te gaan.

Werk aan de relatie met je partner

De relatie die je hebt met je echtgenoot of echtgenote, is een van de meest bepalende relaties in je leven. Je bent immers met niemand zo close als met je partner. Het liefst zien we dit huwelijk altijd optimaal gelukkig. Als een relatie waarin je het beste in elkaar naar boven haalt. We willen zowel persoonlijk groeien als een steeds hechtere band met onze partner opbouwen. Maar in de praktijk lijken we juist steeds meer genoegen met elkaar te nemen. Het huwelijk voelt als een vanzelfsprekendheid in plaats van dat gewenste sprookje. Toch valt er veel meer uit een huwelijk te halen. En dit alles begint bij open en eerlijke communicatie. Naar je partner en naar jezelf. Mijn huwelijkstherapie kan hierbij helpen. Benieuwd? Maak een afspraak met mij en ontdek wat huwelijkstherapie voor jullie kan betekenen.

Kies voor huwelijkstherapie

Kies voor huwelijkstherapie als je wilt ontdekken hoe je meer uit jullie huwelijk kunt halen. Ik laat jullie op een veilige manier ontdekken tegen welke blokkades jullie aanlopen en wat eraan gedaan kan worden. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Geef jullie huwelijk nog een kans met mijn huwelijkstherapie!