Blog

Je relatie gezond houden in corona tijden

Zo wordt de coronacrisis geen relatiecrisis Door de coronacrisis staat ineens de letterlijk hele wereld op zijn kop. Het is van grote invloed op het dagelijks leven van bijna iedereen…

Lees meer

Lief en leed

Wanneer je de boodschap gekregen hebt dat je kanker hebt, staat de wereld even stil…en zet het je leven op zijn  kop. Dit geldt ook voor andere heel ingrijpende ziektes…

Lees meer

Emoties, wat moet je ermee?

Emoties zijn soms knap lastig nietwaar? Zenuwen; een moeilijke klus op het werk of  een nieuwe date. Boosheid; een familiecadeau werd geregeld  zonder met jou te overleggen of je partner..

Lees meer

Adieu, Auf Wiedersehen, Adios!

De vakantieperiode is weer voorbij ……… we zijn weer thuisgekomen en hopelijk door de vakantie weer meer tot onszelf gekomen. Hoe is het met onze persoonlijke thermometer gesteld? En met..

Lees meer

de relatietuin

De relatietuin

Wie geniet er in de lente niet van mooie bloesem aan de bomen en ontluikende krokussen en narcissen? Wandelend door een prachtig park, genietend van de kleuren en geuren van..

Lees meer

Ruzie, luisteren naar protest

Niemand voelt zich prettig bij ruzie toch? En zeker niet met je geliefde! Hoe vaker ruzie, hoe slechter partners zich voelen. “Zit onze relatie nog wel goed?” “Moeten we wel..

Lees meer

relatie tips

Relatietips

Haal de roze bril eens uit de la! Ken je nog dat gevoel? Dat je in het begin van de relatie naar je partner keek met een nieuwsgierige blik en vlinder-gevoel..

Lees meer