Relatietherapie Reflectare

Zwaar weer in de relatie

Een relatie vorm geven is een voortdurend proces. Gaandeweg kom je samen in de relatie van alles tegen. Wanneer de relatie niet lekker meer loopt en je komt er samen steeds maar niet uit, kan relatietherapie of coaching een helpende hand bieden.

Bijvoorbeeld bij:

  • communicatieproblemen
  • te weinig vertrouwen of bij wantrouwen
  • moeilijk binding kunnen aangaan
  • moeite om de relatie samen vorm te geven
  • problemen met de seksualiteit
  • het verdwijnen van de passie
  • vragen over mannelijkheid en vrouwelijkheid

Relatietherapie: Om samen knelpunten op te lossen

Soms loopt je relatie niet zo lekker als je voor ogen had. Er ontstaan problemen die er eerst niet waren. Je kunt je er radeloos onder voelen! Het is niet altijd mogelijk om daar samen met je partner uit te komen. Dan is het goed dat je hulp zoekt. Ik maak onder meer gebruik van Emotionally Focused Therapy. Openheid en eerlijkheid zijn uitgangspunt in de gesprekken. Van daaruit onderzoeken we welke problemen er precies spelen en gaan na welke negatieve patronen zijn die de problemen in stand houden of verergeren. Met gesprekken en oefeningen ontdekken we waar jullie relatie in vastloopt en gaan we op zoek naar passende oplossingen.

Relatiecoaching: Om samen weer te gaan stralen

Naast relatietherapie kan je ook terecht voor relatiecoaching. Relatiecoaching is een goede optie wanneer jullie relatie een boost nodig heeft om niet als een lauw vuurtje uit te doven. Je ervaart de relatie als mat met misschien weinig communicatie of jullie leven langs elkaar heen. Misschien zijn jullie nog wel on speaking turns, maar ervaren geregeld spanningen. De relatie kan eigenlijk beter en daar willen jullie aan werken! Maar hoe? In de gesprekssessies ga ik hierover graag het gesprek met jullie aan.

Geef je relatie de kans om weer tot bloei te komen

Het is nooit te vroeg om je relatie eens onder de loep te nemen! Ook voor relaties geldt: beter voorkomen dan genezen. En in een gezonde relatie valt zoveel te genieten! Kleine onvrede kan verder woekeren……. Laat dat niet gebeuren, maar geef je relatie de kans om weer tot bloei te komen. Neem vandaag de eerste stap!

Lees hier meer over de kosten van relatiecoaching of relatietherapie.

Gedurende de corona crisis gaan onze live sessies gewoon door, met gepaste maatregelen. Ook online sessies zijn mogelijk in deze tijd. Houd jezelf en je relatie gezond in de coronacrisis!
+