De vijf natuurgerichte principes

De vijf natuurgerichte principes

1. Energie

Hoe is het met jouw energie-level gesteld? Als er spanningen en blokkades zijn kan onze levensenergie niet vrij stromen en ervaar je klachten. Als je energie vrij stroomt kun je optimaal funktioneren.

2. Prikkeloverdracht

Prikkeloverdracht is de communicatie van ons interne systeem waarbij het luisteren naar signalen van je lichaam en gevoelens een belangrijke rol speelt. Als er miscommunicatie ontstaat kan onze energiestroom blokkeren en ontstaan er klachten.

3. Drainage

Zowel fysiek als psychisch ontstaat er bij iedereen een bepaalde mate van vervuiling in zijn leven, denk aan het inademen van vervuilde lucht of het nuttigen van ongezonde voedingsstoffen. Het opschonen van je systeem is belangrijk, met namen omdat het je zelf-herstellend vermogen bevordert.

4. Voeding en leefstijl

Voeding onderhoudt je cellen en voorziet deze van brandstof. Je dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest. Zo ook je gehele leefstijl heeft invloed op je welbevinden.

5. levenskunst

Vanuit milde aandacht voor jezelf en de ander kun je lichter, positiever en flexibel in het leven staan. Je kunt waarnemen waar je energie van krijgt en wanneer jouw levensenergie stagneert. Met die aandacht kun je bewustere keuzes maken, zoeken naar oplossingen en werken aan veranderingen.

Heb je nog vragen over mijn werkwijze, de vijf natuurgerichte principes of wil je een afspraak maken? Laat dan je gegevens achter op het online contactformulier, bel naar 06-28976894 of stuur een e-mail naar info@reflectare.nl.