Kosten relatietherapie

Kies voor relatietherapie

Wil jij weten wat de kosten zijn voor relatietherapie? Maak een afspraak met Reflectare. Als relatietherapeut help ik jou aan passende antwoorden en oplossingen. Plan eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Dit gesprek kan zowel telefonisch als persoonlijk plaatsvinden. Tijdens dit gesprek van 30 minuten bepalen we welke vorm het beste bij jou past: relatiecoaching of relatietherapie. Ook bied ik je meteen inzicht in de te verwachten kosten. Wat deze kosten voor relatietherapie zijn, hangt namelijk af van het traject dat we samen gaan afleggen.

Nadat je voor relatietherapie hebt gekozen

Heb je besloten gebruik te maken van mijn relatietherapie? Dan beginnen we met een intakegesprek. Hierin bespreken we waar we over gaan praten in het traject. Ook stellen we direct een doel op dat we willen bereiken. Dit intakegesprek kost € 50,00. Het traject dat vervolgens van start gaat, bestaat gemiddeld uit 8 sessies. Soms is een langer of korter traject nodig. Hoe dan ook, ik werk nooit gehaast, maar rek trajecten ook niet uit. Ik probeer jullie zo spoedig mogelijk te helpen, maar zal onze samenwerking nooit afraffelen. Ik raad je dan ook aan om rustig de tijd te nemen. Luister goed naar je gevoel en wees open en eerlijk over hoe je de toegepaste oplossingen en de communicatie met je partner ervaart. Eén sessie van 1 uur kost € 90,00. Kies je liever voor sessies van 1,5 uur? De kosten hiervoor zijn € 135,00.

Een goede relatie is niet uit te drukken in kosten

Wellicht voelt het wat vreemd een professional, die buiten jullie relatie staat, in te schakelen voor relatietherapie. Relatieproblemen moet je toch zelf oplossen? Niets is minder waar. Zeker als er sprake is van negatieve patronen in jullie relatie, dan kan een frisse blik van buitenaf het juiste inzicht geven. Zodra een relatie problemen ervaart, zijn de blikken van beide partners ietwat vertroebeld. We kijken niet meer objectief naar elkaar, maar zien enkel datgene dat ons irriteert of boos maakt. We raken steeds verder verwijderd van de liefde die we ooit voor elkaar voelden. Relatietherapie kan dan helpen. Dat daar kosten aan gepaard gaan, betekent niet dat liefde te koop is. Liefde is hard werken. Met mijn hulp als relatietherapeut wordt het jullie alleen maar wat makkelijker gemaakt.

Benieuwd naar de kosten voor relatietherapie?

Wil je weten wat relatietherapie jullie gaat kosten? Maak een eerste gratis en geheel vrijblijvende afspraak met mij. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie meer over de kosten voor relatietherapie.