Kosten relatietherapie

Kies voor relatietherapie

Als relatietherapeut help ik jullie aan passende antwoorden en oplossingen. Plan eerst een kennismakingsgesprek met mij in. Tijdens dit gesprek van 60 minuten bepalen we welke vorm het beste bij jullie past: relatiecoaching 0f relatietherapie of een combinatie met individuele sessies.  Dit eerste gesprek kost € 50,00. Als er bij een klik een vervolgtraject wordt aangegaan bespreken we hoe het traject er uit gaat zien. Wat de kosten voor het hele traject van relatietherapie zullen zijn, hangt af van het traject dat we samen gaan afleggen.

Nadat je voor relatietherapie hebt gekozen

Heb je besloten gebruik te maken van mijn relatietherapie? Dan stellen we doelen op die jullie willen bereiken en plannen vervolgsessies in.  Het traject dat vervolgens van start gaat, bestaat gemiddeld uit 8 à 10 sessies. Soms is een langer of korter traject nodig.  Ik probeer jullie zo spoedig mogelijk te helpen maar ik raad je aan om de tijd te nemen. De problemen zijn meestal ook ontstaan in langere tijd en vragen tijd en inzicht en groei om de negatieve patronen om te buigen naar positieve interacties. Een sessie van 1 uur kost € 100,00. Vaak wordt gekozen voor sessies van 1,5 uur wanneer dat haalbaar is, dan gaat het proces net iets sneller. De kosten voor  1 1/2  uur zijn €150,00.

Een goede relatie is niet uit te drukken in kosten

Wellicht voelt het wat vreemd een professional, die buiten jullie relatie staat, in te schakelen voor relatietherapie. Relatieproblemen moet je toch zelf oplossen? Niets is minder waar. Zeker als er sprake is van negatieve patronen in jullie relatie, dan kan een frisse blik van buitenaf het juiste inzicht geven. Zodra een relatie problemen ervaart, zijn de blikken van beide partners vertroebeld. Je kijkt niet meer objectief naar elkaar, maar ziet enkel datgene dat je irriteert of boos maakt. Je raakt steeds verder verwijderd van de liefde die je ooit voor elkaar voelde. Relatietherapie kan dan helpen. Dat daar kosten aan gepaard gaan, betekent niet dat liefde te koop is. Liefde is hard werken. Met mijn hulp als relatietherapeut wordt het jullie alleen maar wat makkelijker gemaakt.

Benieuwd naar de kosten voor relatietherapie?

Hebben jullie de kosten er voor over en willen jullie hulp? Maak een eerste afspraak met mij. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894.