Relatieproblemen

Hulp bij relatieproblemen

Heb je te maken met relatieproblemen? Heb je het idee dat je partner en jij langs elkaar heen leven? Dat de intimiteit weg is? Dat jullie andere behoeftes hebben en uit elkaar groeien? Elke relatie kent ups en downs. Soms korte tijd en soms langere tijd. Geef jezelf en je relatie met je partner de kans om tot oplossingen te komen. Neem de stap om in gesprek te gaan! Ik bied hulp wanneer je te maken hebt met relatieproblemen. Door middel van relatietherapie kunnen jij en je partner weer naar elkaar toe groeien!

Veel voorkomende relatieproblemen

Wat zijn veel voorkomende relatieproblemen? Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een van de partners niet lekker in zijn of haar vel zit. Daar zijn allerlei oorzaken voor. Bijvoorbeeld een nare situatie op het werk, een overlijden van vriend of familielid, het verwerken van een miskraam of ziekte met alle gevolgen van dien. Dit heeft weerslag op jou en je naaste omgeving. Er kan ruzie ontstaan met je partner, je voelt je onbegrepen, je slaat helemaal dicht en praat niet meer.

Langs elkaar heen leven

Een ander probleem wat zich kan voordoen, is dat jullie langs elkaar heen leven. Dit betekent dat jullie nog wel in één huis wonen, maar dat je elkaar niet écht meer spreekt. De gesprekken gaan over de kinderen en de boodschappen, maar niet meer over jullie en over hoe je je voelt. Je wilt graag weten hoe je elkaar weer kunt bereiken.

Verschillende soorten relatieproblemen

Welke problemen zie ik nog meer voorbijkomen? Ik bied je hulp bij relatieproblemen wanneer de intimiteit weg is, wanneer je problemen hebt met seksualiteit, wanneer jullie in een sleur terecht zijn gekomen of wanneer het vertrouwen weg is. Daarnaast kan het voorkomen dat een van jullie meer ruimte nodig heeft voor eigen ontwikkeling of dat er onenigheid is over de opvoeding. Herken je een van deze problemen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een relatietherapeut.

Hulp wanneer je een echtscheiding overweegt

Alle relatieproblemen kunnen ervoor zorgen dat je aan een scheiding gaat denken. Relatietherapie of relatiecoaching kan dan helpen om pijn uit te spreken en obstakels op te ruimen. Ik help je daar graag bij. Je relatie kan zich dan weer gaan verdiepen en het roze pad wordt weer gevonden. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via emailadres info@reflectare.nl of je belt naar 06-28976894. Alle informatie wordt volkomen vertrouwelijk behandeld. Schakel mij in wanneer je behoefte hebt aan hulp bij relatieproblemen.