Individuele- en Relatietherapie Aalsmeer

Relatietherapie nabij Aalsmeer

Ben je op zoek naar een relatietherapeut nabij Aalsmeer die hulp biedt bij relatieproblemen? Maak een afspraak bij Reflectare. Vanuit onze praktijk in Amsterdam verzorg ik onder andere relatietherapie, individuele therapie en mindfulness voor regio Aalsmeer en ook gezinsvraagstukken kunnen besproken worden. Mijn aanpak als relatiecoach kenmerkt zich door eerlijkheid en openheid en respect voor elkaar in de sessies. Wil jij jouw relatie met je partner of familieleden versterken? Kies Reflectare, voor hulp bij relatieproblemen in regio Aalsmeer.

Zo werk ik als relatietherapeut aan relatieproblemen

Om te achterhalen waar de blokkades in een relatie zitten, werk ik met Emotionally Focused Therapy (EFT) . Deze methode voor relatietherapie onderzoekt hoe jullie naast en met elkaar leven. Ook wordt gekeken naar jullie communicatie. Voor deze therapie zorg ik dat er een veilig gevoel gecreëerd wordt. Deze basis maakt het mogelijk dat jullie vrijuit kunnen spreken. Heb je last van irritaties, obstakels of twijfels? Geef het aan. Als je persoonlijke of relationele vragen hebt, bied ik je de middelen waarmee je tot antwoorden en nieuwe inzichten komt.

relatietherapeut aalsmeer

eft relatietherapie aalsmeer

batc beroepsorganisatie

Seks en intimiteit bespreken met een relatietherapeut

Een belangrijk onderdeel van een gezonde liefdesrelatie is intimiteit. Maar wat als jullie voorkeuren behoorlijk ver uit elkaar liggen? Zo kan de één veel vaker of in een heel andere vorm dan de ander de liefde willen bedrijven. Is dit bij jullie het geval? Als relatietherapeut zet ik erop in dat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Zo wordt seks weer bespreekbaar in jullie relatie en stellen we als doel dat de intimiteit weer kan gaan stromen. Hebben er situaties van ontrouw plaatsgevonden? Staat vreemdgaan op de loer? Dan help ik jullie als relatietherapeut te achterhalen waar jullie precies zijn vastgelopen. Stellen vanuit Amsterdam, Aalsmeer en omgeving weten mij te vinden.

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Ben je benieuwd naar de kosten voor relatietherapie of relatiecoaching? Oriënterend gesprek van half uur is gratis en vrijblijvend. Daarin luister ik naar jullie situatie en bespreken we wat ik als relatietherapeut voor jullie kan betekenen. Gaan we samen aan het werk dan volgt de intake waarin we afspraken maken en het trajekt doorspreken. Het intake-gesprek kost €50,00

Sommigen willen goed voorbereid het huwelijk ingaan, dan kan ik jullie  als  relatie-huwelijkstherapeut.
Soms zijner heel specifieke problemen of complexe gezinsvraagstukken. Indien nodig verwijs ik door naar een specialistische sekstherapeut of gezinstherapeut.

Als jullie vanuit Aalsmeer bij mij therapie willen volgen, is dat goed te doen. Mijn praktijk ligt op vijf minuten rijden van zowel de A2 als van de ringweg Amsterdam.

Kies in Aalsmeer voor hulp bij relatieproblemen

Jullie wonen in Aalsmeer en willen werken aan jullie relatie de hulp van een relatietherapeut? Laat mij jullie begeleiden naar een passende oplossing. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Alles wat jullie met mij delen aan informatie behandel ik volstrekt vertrouwelijk.

Individuele therapie en Mindfulness nabij Aalsmeer

Reflectare biedt individuele therapie en mindfulnesstraining in regio Aalsmeer die bewezen effectief zijn bij stress en spanningsklachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en omgaan met gespannen of stressvolle situaties. Met de training van Reflectare leer je doelbewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stress impulsen. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je voor jezelf op moet komen. Daarbij leer je beter omgaan met vervelende gedachten en gevoelens door je beter te luisteren naar je eigen lichaam en geest.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke behandeling. Neem contact op via het online contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie volkomen vertrouwelijk.

In de omgeving Aalsmeer ben ik tevens werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.