Individuele- en Relatietherapie Amstelveen

Relatietherapie nabij Amstelveen

Ben jij op zoek naar een relatietherapeut in de omgeving van Amstelveen? Vanuit mijn praktijk Reflectare in de Rivierenbuurt van Amsterdam bied ik als relatiecoach en -therapeut hulp aan bij relatieproblemen. Is de glans weg uit jullie huwelijk of lopen jullie tegen problemen aan? Schakel mij in voor huwelijkstherapie. Openheid en eerlijkheid staat tijdens onze gesprekken centraal. We onderzoeken waar de blokkades zitten en bedenken passende oplossingen. Maak een afspraak met mij vanuit Amstelveen.

Mijn werk als relatietherapeut bij relatieproblemen

Om te achterhalen waardoor een relatie vast lijkt te lopen, maak ik gebruik van  Emotionally Focused Therapy (EFT). Bij deze relatietherapie kijken we naar hoe jullie communiceren en met elkaar leven in Amstelveen. Door een veilige basis te creëren, kunnen alle issues vrijuit besproken worden. We gaan aan het werk om obstakels, onzekerheden of irritaties te achterhalen. Ik bied hulp bij zowel individuele vragen als bij relationele vragen. Doel van de therapie is onder andere dat jij, je partner en/of je familieleden tot nieuwe inzichten komen waardoor jullie relatie verbetert en versterkt.

relatietherapeut amstelveen

eft relatietherapie amstelveen

batc beroepsorganisatie

Relatiecoaching, relatietherapie en sekstherapie

Intimiteit en seksualiteit mag in een liefdesrelatie niet onderschat worden. Is deze intimiteit verdwenen of komen jullie voorkeuren niet overeen? In bijvoorbeeld vorm of frequentie? Ook deze problemen kunnen zeker aan bod komen tijdens relatiecoaching. Ik maak seksualiteit en intimiteit weer bespreekbaar in jullie relatie. Het doel is dat jullie elkaar beter gaan begrijpen en de intimiteit weer hervonden wordt. Ook als er angst voor ontrouw is of er is sprake van vreemdgaan kunnen jullie vanuit Amstelveen bij mij aankloppen. We gaan dan samen aan het werk om te kijken of jullie relatie hier uit kan komen. Blijkt er meer aan de hand? Indien noodzakelijk kan er worden doorverwezen naar een psycholoog of specialistische sekstherapeut als onderdeel van de relatiecoaching.

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Hoeveel relatiecoaching of relatietherapie kost, is afhankelijk van het gekozen traject. Elk traject begint met een intakegesprek. Hierin bepalen we de doelen en bespreken we hoe ik met jullie aan het werk ga. Soms kan ik ook individuele hulp inzetten voor één van jullie als er ook persoonlijke vraagstukken spelen of bij stress. Kies voor relatietherapie als je radeloos bent of er samen niet meer uitkomt. Kies voor relatiecoaching als je jullie relatie graag weer van nieuwe energie en passie wilt voorzien. Oriënterende informatie (telefonisch of half uur gesprek) is gratis en geheel vrijblijvend. Als we samen aan het werk gaan, dan start ons traject met een intakegesprek, waarvoor de kosten € 50,00 bedragen.

Schakel hulp in bij relatieproblemen in Amstelveen

Heb jij in Amstelveen behoefte aan een relatietherapeut? Laat mij jullie helpen jullie relatie te herstellen. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Al jullie informatie en gegevens behandel ik uiteraard volkomen vertrouwelijk.

Individuele therapie en Mindfulness in regio Amstelveen

De individuele therapie van Reflectare bevat een vorm van mindfulnesstraining die bewezen effectief is bij stress en soortgelijke klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je beter in te zien hoe jij omgaat met stress en gespannen situaties. Met de therapie van Reflectare in de omgeving Amstelveen leer je doelbewust keuzes te maken in plaats van spontaan te happen op stress prikkels. Daarbij leer ik je beter om te gaan met vervelende gedachten en gevoelens door je eigen lichaam beter te gehoorzamen. Met mindfulness leer je jezelf beter kennen. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je voor jezelf op moet komen.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van individuele behandelingen. Neem contact op via het online formulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie helemaal vertrouwelijk.

In de omgeving Amstelveen ben ik tevens al langere tijd werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.