Individuele- en Relatietherapie Amsterdam Noord

Relatietherapie nabij Amsterdam Noord

Ken je het gevoel? Je bent al jaren bij elkaar en toch voelt het sinds kort niet meer zoals voorheen. Hetgene waardoor je stapelverliefd op elkaar bent geworden is niet meer te bekennen? Wat nu? Een goede oplossing is om een relatietherapeut nabij Amsterdam Noord in te schakelen. Onze praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam is goed bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. Als relatietherapeut help ik je graag verder met al je relatieproblemen. Als relatietherapeut hecht ik veel waarde aan zowel openheid als eerlijkheid tijdens de gesprekken. Openheid en eerlijkheid zorgt er namelijk voor dat we een idee krijgen waar jullie relatie precies vastloopt. Hierdoor kunnen we negatieve beelden over je relatie opmerken en kunnen we samen zoeken naar passende oplossingen. Wil je passende hulp voor jouw relatie? Neem dan contact op voor relatiecoaching, huwelijkstherapie, EFT therapie, of andere hulp bij relatieproblemen in regio Amsterdam Noord.

Hoe kan een relatietherapeut helpen bij jouw relatieproblemen?

Bij Reflectare Amsterdam wordt er onder andere gebruik gemaakt van Emotionally Focused Therapy of te wel EFT. Gedurende deze relatietherapie wordt er gekeken naar zowel de communicatie als gedragspatronen binnen jullie relatie. Om te zorgen voor een vertrouwensband tussen de relatiecoach en de cliënt, kunnen jullie bij mij terecht vanuit Amsterdam Noord voor relatievragen en individuele therapie. Als relatiecoach zorg ik er graag voor dat jouw beeld bij je relatie weer positief wordt en zoeken we samen met jouw partner naar de juiste oplossingen.

relatietherapeut amsterdam noord

eft relatietherapie amsterdam noord

batc beroepsorganisatie

Relatiecoach of doorverwijzing naar een seksuoloog in regio Amsterdam Noord

Binnen de relatietherapie speelt de intimiteit tussen partners een grote rol. De wensen voor fysieke intimiteit kunnen namelijk enorm verschillen tussen partners. Denk bijvoorbeeld aan wensen voor een bepaalde frequentie of vorm van intimiteiten. Een relatietherapeut of relatiecoach kan ervoor zorgen dan seksualiteit en intimiteit in je relatie weer bespreek worden. Hiermee zetten we grote stappen naar het herstel van je relatie met je partner in Amsterdam Noord.

Wat zijn de kosten voor de relatietherapie?

De kosten voor relatietherapie / relatiecoaching hangt af van het traject dat we afleggen om je relatie te bespreken. De vorm van relatietherapie wordt besproken tijdens ons eerste intakegesprek. Tijdens dit gesprek van 30 minuten bespreken we de aard van de relatieproblemen en bepalen we het toekomstige traject van de relatiecoaching. Relatietherapie wordt aanbevolen als jullie er samen niet meer uit komen. Met relatiecoaching zorgen we ervoor dat jullie relatie weer een nieuwe boost krijgt. Het maken van een afspraak is gratis en vrijblijvend. Hierna volgt een eerste intakegesprek. De kosten hiervan bedragen eenmalig €50,00.

Heb je in Amsterdam behoefte aan een relatietherapeut?

Dan help ik je graag verder. Vul het online contactformulier in, stuur een email naar info@reflectare.nl of bel naar het nummer: 06-28976894. Alle informatie behandel ik natuurlijk volkomen vertrouwelijk. Ik ben werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en (werk) stresstherapeut en ben goed bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. Onze praktijk vind je in de Rivierenbuurt van Amsterdam.

Individuele therapie en Mindfulness nabij Amsterdam Noord

U kunt terecht bij Reflectare voor passende individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief is bij stress en soortgelijke klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en omgaan met lastige of stressvolle situaties. Met de therapie van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van per direct te reageren op stress impulsen. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je op een positieve manier voor jezelf op moet komen. Ook leer je om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam.

Als mindfulnesstrainer help ik jou meer dan graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online klant contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie in puur vertrouwen.

Vanuit mijn praktijk in Amsterdam ben ik werkzaam als gerenommeerd relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.