Individuele- en Relatietherapie Amsterdam Oost

Relatietherapeut nabij Amsterdam Oost

Heb jij twijfels over de houdbaarheid van je relatie? Laat je dan adviseren en steunen door Reflectare, de relatietherapeut nabij Amsterdam Oost. Ik begeleid jou en je partner in het proces naar hoe jullie je relatie weer kunnen herleven. De sleutel van een succesvolle sessie met een relatiecoach zit in de eerlijkheid en openheid van alle partijen tijdens de gesprekken. Samen zoeken we uit waar jullie relatie lijkt vast te lopen, welke negatieve patronen de basis vormen van de sleur in jullie relatie en gaan samen op zoek naar een geschikte oplossing die je relatie kan redden. Als je meer wilt weten over mijn rol als relatietherapeut? Neem dan contact op voor een eerste gesprek met de relatiecoach nabij Amsterdam Oost.

Gespecialiseerde EFT relatietherapie

Als gespecialiseerd EFT relatietherapeut nabij Amsterdam Oost help ik jou en je partner in 3 fases de evenwicht in jullie relatie terug te vinden. Om te ontdekken welke problemen ten grondslag liggen aan de problemen in jullie relatie maak ik gebruik van ‘Emotionally Focused Therapy’ (EFT). Bij deze therapie ligt de nadruk op het herkennen van (negatieve) patronen, het benoemen en herkennen van onderliggende oorzaken voor hoog oplopende emoties en het zoeken naar oplossingen voor deze relatieproblemen. Het is hierbij belangrijk dat partners vrijuit over hun relatieproblemen kunnen spreken. Wanneer je kiest voor Reflectare nabij Amsterdam Oost dan ben je verzekerd van een betrouwbare en effectieve relatiecoach.

relatietherapeut amsterdam oost

eft relatietherapie amsterdam oost

batc beroepsorganisatie

Individuele therapie en kosten van relatiecoaching regio Amsterdam Oost

De kosten van relatietherapie, relatiecoaching of andere vormen van therapie hangen af van welk traject we kiezen na een eerste gesprek. Mijn therapie is altijd op maat omdat iedere relatie anders is. Als je individuele therapie nodig hebt, of misschien een huwelijkstherapeut, gezinstherapeut, sekstherapeut of andere vorm van relatiecoaching? Dit bespreken we tijdens ons eerste kennismakingsgesprek. Indien nodig kan ik je doorverwijzen naar een gespecialiseerd sexuoloog in regio Amsterdam Oost. De therapie starten we, ongeacht de vorm van de therapie, altijd eerst met een intakegesprek. De kosten hiervoor bedragen €50,00.

Reflectare voor hulp bij relatieproblemen in Amsterdam Oost

Wilt u hulp bij het uitzoeken van je relatie van een relatiepsycholoog of relatiecoach nabij Amsterdam Oost? Neem dan contact op met Reflectare. Laat je gegevens achter in ons online contactformulier, stuur een email naar info@reflectare.nl of bel direct naar 06-28976894. Alle informatie die je aan mij of op deze website verstrekt wordt uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld door mij als relatietherapeut. Onze praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam is goed bereikbaar vanuit Amsterdam Oost. U vindt een routebeschrijving op deze pagina.

Individuele therapie en Mindfulness in regio Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar individuele therapie of mindfulness in Amsterdam Oost? Praktijk Reflectare in de Rivierenbuurt van Amsterdam is goed bereikbaar en onze methodiek is bewezen effectief is bij stress en alternatieve klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in jouw eigen manier van leven en in je omgang met gespannen of stressvolle omstandigheden. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je op een positieve manier hoe je voor jezelf op moet komen. Met de training van Reflectare leer je doelgericht keuzes te maken in plaats van onbewust te reageren op stress prikkels. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Daarbij leer ik je hoe je moet omgaan met vervelende gedachten en gevoelens door naar je eigen lichaam te luisteren.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke behandeling. Neem contact op via het online contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Uiteraard behandel ik alle informatie volkomen vertrouwelijk.

Ik ben in heel Amsterdam en Amsterdam Oost werkzaam als ervaren relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.