Individuele- en Relatietherapie Amsterdam West

Relatietherapeut nabij Amsterdam West

Twijfel jij over de houdbaarheid van je relatie? Laat je dan steunen en adviseren door Reflectare, praktijk voor relatietherapie nabij Amsterdam West. Ik help jou en je partner uit te zoeken of en hoe jullie relatie weer kan herleven. Het geheim van een succesvolle sessie met een relatiecoach zit in de openheid en eerlijkheid van alle partijen tijdens de gesprekken. We zoeken samen uit waar jullie relatie vast lijkt te lopen, welke negatieve patronen zorgen voor sleur in jullie relatie en gaan samen op zoek naar een gepaste oplossing die je relatie kan redden. Wil je meer weten over mijn rol als relatietherapeut? Neem dan contact op voor een eerste gesprek met de relatiecoach vanuit Amsterdam West.

Gespecialiseerde relatietherapie met de EFT relatietherapeut

Als gespecialiseerd EFT relatietherapeut nabij Amsterdam West help ik jou en je partner weer evenwicht te brengen in jullie relatie in 3 fases. Hierbij maak ik gebruik van ‘Emotionally Focused Therapy’ (EFT) om te ontdekken welke problemen precies spelen in jullie relatie. Bij deze therapie ligt de nadruk op het herkennen van (negatieve) patronen, het benoemen en herkennen van onderliggende oorzaken voor hoog oplopende emoties en het zoeken naar oplossingen voor deze relatieproblemen. Hierbij is het belangrijk dat partners vrijuit kunnen spreken over hun relatieproblemen. Kies je voor Reflectare vanuit Amsterdam West dan ben je verzekerd van een betrouwbare en effectieve relatiecoach. Onze praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam is goed bereikbaar.

relatietherapeut amsterdam west

eft relatietherapie amsterdam west

batc beroepsorganisatie

Kosten van relatiecoaching of individuele therapie regio Amsterdam West

De kosten van relatietherapie, relatiecoaching of andere vormen van therapie hangen af van welk traject we kiezen na een eerste gesprek. Iedere relatie is anders en daarom is mijn therapie altijd op maat. Heb je individuele therapie nodig, of juist een huwelijkstherapeut, gezinstherapeut, sekstherapeut of andere vorm van relatiecoaching? Dit bespreken we tijdens ons eerste kennismakingsgesprek. Indien nodig kan ik je doorverwijzen naar een specialist in regio Amsterdam West voor 100% gepaste relatietherapie. Ongeacht de vorm van de therapie, starten we altijd met een intakegesprek. De kosten hiervoor bedragen €50,00.

Kies Reflectare voor hulp bij relatieproblemen vanuit Amsterdam West

Wil jij hulp bij het uitzoeken van je relatie van een relatiecoach of relatiepsycholoog nabij Amsterdam West ? Neem dan contact op met Reflectare. Onze praktijk in de Rivierenbuurt is goed bereikbaar vanuit Amsterdam West. Laat je gegevens achter in ons online contactformulier, stuur een email naar info@reflectare.nl of bel direct naar 06-28976894. Alle informatie die je aan mij of op deze website verstrekt wordt uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld door mij als relatietherapeut.

Individuele therapie en Mindfulness in regio Amsterdam West

De individuele therapie en mindfulnesstraining van Reflectare zijn bewezen effectief bij stress en gerelateerde kwalen.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en omgaan met lastige of stressvolle situaties. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van onbewust te reageren op stress impulsen. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je op een positieve manier voor jezelf op moet komen. Ook leer je beter om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. In alle buurten van Amsterdam, dus ook Amsterdam West ben ik werkzaam als ervaren relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer help ik u meer dan graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online klantcontactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Uw persoonlijke gegevens worden puur ingezet om gebruik te kunnen maken van onze diensten en worden uiteraard niet gedeeld met derden