Individuele- en Relatietherapie Amsterdam Zuid

Relatietherapeut regio Amsterdam Zuid

Wanneer je twijfels hebt over de houdbaarheid van je relatie kunt u zich laten steunen en adviseren door Reflectare, de relatietherapeut voor regio Amsterdam Zuid. Ik ga samen met jou en je partner op zoek naar de oplossing hoe jullie het geluk in jullie relatie weer kunnen terugvinden. Openheid en eerlijkheid van alle partijen zijn tijdens de gesprekken het geheim van een succesvolle sessie met een relatiecoach. Samen gaan we op zoek naar waar jullie relatie vast lijkt te lopen en welke negatieve patronen voor sleur zorgen in jullie relatie. Zo gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing die je relatie nieuw leven kan inblazen. Je kunt contact met mij opnemen als je meer wilt weten over mijn rol als relatietherapeut of voor een eerste gesprek met de relatiecoach nabij Amsterdam Zuid.

EFT Relatietherapie specialist nabij Amsterdam Zuid

Met behulp van ‘Emotionally Focused Therapy’ (EFT) help ik jou en je partner in 3 fases het evenwicht in jullie relatie terug te brengen. Als specialist in EFT help ik jou en je partner ontdekken welke problemen precies spelen in jullie relatie. Het herkennen van (negatieve) patronen, het benoemen en herkennen van onderliggende oorzaken voor hoog oplopende emoties en het zoeken naar oplossingen voor deze relatieproblemen is waar de nadruk bij deze therapie op ligt. Vanzelfsprekend is het hierbij belangrijk dat partners vrijuit kunnen spreken over hun relatieproblemen. Wanneer je vanuit Amsterdam Zuid kiest voor Reflectare ben je verzekerd van een betrouwbare en effectieve relatiecoach.

relatietherapeut amsterdam zuid

eft relatietherapie amsterdam zuid

batc beroepsorganisatie

Kosten van relatiecoaching of individuele therapie

De kosten van de relatietherapie of relatiecoaching in regio Amsterdam Zuid worden afhankelijk van welk traject we kiezen tijdens het eerste gesprek bepaald. Omdat iedere relatie anders is zul je merken dat mijn therapie daarom altijd op maat is. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek bespreken we of je individuele therapie nodig hebt, of juist een huwelijkstherapeut, gezinstherapeut, sekstherapeut of andere vorm van relatiecoaching. Indien nodig kan ik je doorverwijzen naar een gespecialiseerd sexuoloog in Amsterdam Zuid voor 100% gepaste relatietherapie. De therapie starten we, ongeacht de vorm, altijd met een intakegesprek. De kosten hiervoor bedragen €50,00.

Kies Reflectare, uw relatietherapeut nabij Amsterdam Zuid

Heb jij hulp nodig van een relatiecoach of relatiepsycholoog bij het uitzoeken van je relatie in regio Amsterdam Zuid? Neem dan contact op met Reflectare. Onze praktijk in de Rivierenbuurt is goed bereikbaar vanuit Amsterdam Zuid voor relatietherapie. Je kunt je gegevens achterlaten via ons online contactformulier, via email naar info@reflectare.nl of bel direct naar 06-28976894. Uiteraard wordt alle informatie die je aan mij of op deze website verstrekt volledig vertrouwelijk behandeld door mij als relatietherapeut.

Individuele therapie en Mindfulness regio Amsterdam Zuid

Praktijk Reflectare biedt passende individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en soortgelijke kwalen.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en je omgang met lastige of stressvolle situaties. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van onbewust te reageren op stress impulsen. Dit zal u gedachtegang op een positieve manier beïnvloeden. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf en leer je jezelf beter kennen. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je op een positieve manier voor jezelf op moet komen. Ook leert u om op een positieve manier om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. Ik ben in regio Amsterdam en Amsterdam-Zuid werkzaam als ervaren relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer help ik u meer dan graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Aarzel niet en neem direct contact met ons op via het online klant contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie in puur vertrouwen.