Individuele- en Relatietherapie Nieuw-Vennep

Relatietherapie regio Nieuw-Vennep

Maak vanuit Nieuw-Vennep een afspraak met Reflectare als je hulp wenst bij relatieproblemen. Je kunt bij mij terecht met veelzijdige relatieproblemen die te maken hebben met je huwelijk of relatie. Onder andere communicatie en problemen met seks/intimiteit horen daar zeker bij. Ik werk als relatiecoach in elk gesprek op basis van eerlijkheid en openheid. Zo komen we het dichtst bij de essentie van wat er speelt en kunnen we werken aan passende oplossingen. Ik ben graag jullie relatietherapeut of -coach nabij Nieuw-Vennep.

Zo pak ik relatieproblemen als relatietherapeut aan

Ik maak gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT) om te ontdekken wat er precies speelt in een relatie. Bij deze relatietherapie ligt de nadruk op jullie communicatie onderling. Essentieel voor deze therapie is dat er een veilige en vertrouwde basis is. Zo kunnen jullie vrijuit spreken over waar je mee zit, zoals  irritaties, ruzies, onbegrip, sleur, twijfels of als er zelfs vertrouwen geschaad is. Ook kun je bij mij terecht met vragen en voor hulp als je in een persoonlijke zoekproces zit. Ook geef ik hulp bij stress. Dus trek, vanuit Nieuw-Vennep, aan de bel als je er alleen niet meer uitkomt.

relatietherapeut nieuw vennep

eft relatietherapie nieuw vennep

batc beroepsorganisatie

De rol van een relatiecoach bij seks- en intimiteitsproblemen

Wat nog wel eens vergeten wordt, is hoe belangrijk intimiteit in een relatie is. Lopen jullie wensen in intimiteit enorm uiteen? Of is seksualiteit een onderwerp waar jullie niet over praten? Of ligt zelfs vreemdgaan of ontrouw soms op de loer? Laat mij jullie dan begeleiden als relatiecoach. Ik maak seks bespreekbaar en gaan ervoor dat de intimiteit weer terugkomt in jullie relatie. Ik leer jullie aandachtig te luisteren naar elkaar. Ontdek hoe je respectvol met elkaar en met elkaars wensen omgaat. Als relatietherapeut bied ik de juiste hulp en passend inzicht. Bij fysieke problemen in de seksualiteit is het soms beter naar een specialistische sekstherapeut of seksuoloog te gaan. Ook hier kan ik jullie over adviseren. In mijn praktijk krijg ik veel cliënten vanuit ook de nabije omgeving, zoals Nieuw-Vennep.

Hoeveel bedragen de kosten voor relatietherapie?

Wil je weten wat de kosten zijn voor relatietherapie en relatiecoaching? Deze kosten hangen af van welk traject we kiezen. Van te voren kun je gratis vrijblijvende informatie krijgen, telefonisch of een half uur gesprek. Relatietherapie is geschikt voor als je er samen niet meer uit komt. We bespreken in het intake-gesprek hoe ik met jullie aan het werk ga, en hoe zo’n trajekt van relatietherapie of -coaching eruit ziet. Het intakegesprek kost € 50,00.
De kosten voor individuele hulp, bijvoorbeeld bij stress, zijn hetzelfde.

Kies in regio Nieuw-Vennep voor hulp bij relatieproblemen

Wil jij vanuit Nieuw-Vennep een relatietherapeut inschakelen? Laat mij jullie helpen het beste uit jullie relatie te halen. Laat je gegevens achter op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Uiteraard behandel ik al jullie informatie en gegevens volstrekt vertrouwelijk. Onze praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam is ook vanuit Nieuw-Vennep goed bereikbaar. Je vindt de routebeschrijving op deze pagina.

Individuele therapie en Mindfulness in Nieuw-Vennep

Parktijk Reflectare verzorgt passende individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en soortgelijke kwalen.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en omgaan met lastige of stressvolle situaties. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stress impulsen. Hierdoor leer je eerst na te denken voordat je tot actie over gaat en zijn je beslissingen beter doordacht. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je op een positieve manier voor jezelf op moet komen. Ook leer je om op een positieve manier om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. Vanuit de omgeving Nieuw-Vennep ben ik werkzaam als ervaren relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer en therapeut help ik u meer dan graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online klant contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie in puur vertrouwen.