Individuele- en Relatietherapie Ouderkerk

Relatietherapie regio Ouderkerk

Heb jij behoefte aan een relatietherapeut in de nabije omgeving van Ouderkerk? Ik werk vanuit mijn praktijk Reflectare in de Rivierenbuurt van Amsterdam als relatiecoach en -therapeut. Ik bied hulp aan bij relatieproblemen. Wil je mij inschakelen voor huwelijkstherapie of ben je juist op zoek naar een therapeut voor relatieproblemen op werk? In beide gevallen help ik je verder. Mijn aanpak is te herkennen aan de eerlijkheid en openheid die centraal staan tijdens onze gesprekken. Neem contact met me op vanuit Ouderkerk.

Hoe ik als relatietherapeut relatieproblemen aanpak

Relaties die verzeild zijn geraakt in problemen, behandel ik met bijvoorbeeld Emotionally Focused Therapy (EFT). Deze relatietherapie richt zijn aandacht op hoe jullie met elkaar communiceren. Ook komt jullie rolverdeling in Ouderkerk aan de orde. Ik wil dat jullie vrijuit spreken over jullie issues. Daarom creëer ik eerst een veilige en vertrouwde basis. Ik luister aandachtig naar welke obstakels, irritaties of onzekerheden jullie ervaren. Ook geef ik antwoord op jullie persoonlijke en relationele vragen. Met als doel dat jullie zelf tot nieuwe inzichten komen.

relatietherapeut ouderkerk

eft relatietherapie ouderkerk

batc beroepsorganisatie

De rol van een relatiecoach binnen sekstherapie

Een gezonde liefdesrelatie is een intieme relatie. Voor elk persoon verschilt echter de voorkeur wat betreft intimiteit. Denk aan de frequentie of de vorm van seks. Ontbreekt het in jullie relatie aan intimiteit? Komen jullie wensen niet overeen? Als relatiecoach maak ik seksualiteit bespreekbaar. Met als doel een beter begrip voor elkaar en een verhoogde intimiteit. Ontrouw en vreemdgaan liggen straks niet meer op de loer in Ouderkerk. Blijken er diepere problemen aan het lagere libido ten grondslag te liggen? Ik help jullie, als jullie relatietherapeut, te ontdekken wat er aan de hand is. Bij fysieke problemen in de seksualiteit verwijs ik jullie graag door naar een specialistische sekstherapeut of seksuoloog.

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Hoeveel je betaalt voor mijn relatiecoaching of relatietherapie, ligt aan het gekozen traject. Heb je hulp van mij nodig als relatiecoach, of hebben jullie huwelijkstherapie nodig? Dat achterhalen we tijdens ons eerste gratis en vrijblijvende gesprek van 30 minuten. Mijn praktijk voor relatietherapie is hiervoor goed bereikbaar vanuit Ouderkerk. Relatietherapie kan helpen als er geen uitkomst meer lijkt. Kies voor relatiecoaching als de sprankel uit jullie relatie is verdwenen. Heb jij besloten voor relatietherapie of juist voor relatiecoaching te gaan? Dan beginnen we met een intakegesprek. Hiervoor bedragen de kosten € 50,00.

Kies voor hulp bij relatieproblemen in regio Ouderkerk

Ben jij in regio Ouderkerk op zoek naar een relatiepsycholoog? Ik help jullie graag aan oplossingen waarmee jullie relatie te redden is. Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Uiteraard behandel ik al jullie informatie en gegevens volstrekt vertrouwelijk. Neem vanuit Ouderkerk contact met mij op. Reflectare is uw relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut of werkstress therapeut,

Individuele therapie en Mindfulness in regio Ouderkerk

Kies voor Praktijk Reflectare als je op zoek bent naar Individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en soortgelijke kwalen of irritaties.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en leert je beter om te gaan met lastige of stressvolle situaties. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je op een positieve manier voor jezelf op moet komen. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stress impulsen. Hierdoor leer je eerst na te denken voordat je tot actie overgaat en zijn je beslissingen beter doordacht en minder stressvol. Ook leer je om op een rustige manier om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens door te luisteren naar je eigen lichaam. In regio Ouderkerk ben ik tevens werkzaam als ervaren relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en mindfullness therapeut.

Als gecertificeerd therapeut en mindfulnesstrainer help ik u meer dan graag tot rust te komen en om te leren gaan met stressvolle situaties door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online klant contactformulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Uw persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen en wordt niet gedeeld met derden.