Relatietherapeut

Op zoek naar een relatietherapeut?

Ben je op zoek naar een relatietherapeut die jullie kan helpen jullie relatie weer een goede boost te geven? Maak kennis met Reflectare. Vanuit deze praktijk werk ik als relatiecoach en -therapeut. Ik begeleid jullie naar een gezonde en liefdevolle relatie, waarin gelijkwaardig en evenwichtig gecommuniceerd wordt. Hebben er situaties plaatsgevonden die het vertrouwen hebben geschaad? Is de intimiteit tussen jullie drastisch verlaagd in de jaren? Ik help jullie de ware obstakels te vinden en weg te halen. Laat mij jullie helpen als jullie relatietherapeut.

Knelpunten los je samen op

Een relatie in stand houden vergt een hoop liefde, eerlijkheid en communicatie. Soms ontbreekt het echter aan één of meerdere van deze aspecten. Dit kan leiden tot steeds grotere problemen. Lukt het jullie niet deze problemen eigenhandig op te lossen? Dan is het verstandig een relatietherapeut in te schakelen. Bij mijn werkwijze staat openheid en eerlijkheid centraal. Door volledig vrijuit te spreken over waar je tegenaan loopt, ontdek je al snel wat je precies dwars zit én wat daaraan gedaan kan worden. Ook achterhalen we of jullie verzeild zijn geraakt in negatieve patronen.

Als jullie relatie een oppepper nodig heeft

Een relatie kan soms wat indutten. Nou is dat op zich geen probleem, maar wel als er helemaal geen sprankel meer over is. Word je niet meer blij als je elkaar ziet? Heb je elkaar niets meer te vertellen? Is het al jaren geleden dat jullie intimiteit gedeeld hebben? Dan is het verstandig te kiezen voor relatiecoaching. Ik ga, als jullie relatietherapeut, in gesprek met jullie om te ontdekken waar jullie enthousiasme voor elkaar ‘is kwijt geraakt’. Ligt de oorzaak in een gebrek aan communicatie? Liggen er bepaalde spanningen die nooit zijn uitgesproken? Of hebben jullie de afgelopen tijd andere prioriteiten ontwikkeld? Laat mij met jullie in gesprek gaan.

Laat jullie relatie weer tot bloei komen

Ook al voelt je relatie nog okay, het is nooit verkeerd om eens te onderzoeken of jullie er wel echt alles uithalen. Het kan namelijk groot inzicht bieden. Ook is het verstandig beginnende problemen te voorkomen, voordat ze eenmaal zo groot zijn dat ze onoplosbaar worden. Houd je relatie gezond en liefdevol en ga weer volop genieten. Laat mij je helpen jullie relatie weer volop tot bloei te laten komen. Schakel mij in als relatietherapeut!

Schakel mij in als relatietherapeut

Wil jij jullie relatie verder helpen dankzij de begeleiding van een prettige relatietherapeut? Vul je gegevens in op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Ik help jullie veilig, vriendelijk en vertrouwd naar passende oplossingen. Laat mij jullie begeleiden als relatietherapeut.