Individuele- en Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie in Amsterdam

Loop jij elke dag twijfelend rond in Amsterdam? ‘Loopt mijn relatie nog wel zoals ik zou willen?’ Het kan dan erg verstandig zijn een relatietherapeut in te schakelen. Bij mijn aanpak als relatiecoach staan openheid en eerlijkheid centraal tijdens de gesprekken. Van daaruit onderzoeken we waarin jullie relatie vastloopt, achterhalen we negatieve patronen en gaan we op zoek naar passende oplossingen. Ik bied hulp bij alle relatieproblemen. Zo geef ik vanuit Reflectare huwelijkstherapie, maar werk ik ook als relatiecoach in Amsterdam-Zuid.

Wat doet een relatietherapeut bij relatieproblemen?

Waar de problemen ook liggen in jullie relatie, bij Reflectare Amsterdam gaan we samen aan aan de slag om alle obstakels weg te halen. Dit kan door gebruik te maken van Emotionally Focused Therapy (EFT). Bij deze relatietherapie kijken we naar de communicatie en gedragspatronen binnen jullie relatie. We trachten een veilige basis te creëren, waarin alle issues besproken kunnen worden. Bij mij kun je terecht met zowel individuele vragen als met vragen over de relatie met je partner of familieleden. Ik zorg ervoor dat je tot nieuwe inzichten komt, oplossingen ontdekt en de juiste stappen weet te zetten.

relatietherapeut amsterdam

eft relatietherapie amsterdam

batc beroepsorganisatie

Relatietherapie of doorverwijzing naar een sekstherapeut of seksuoloog

Een belangrijk element van een liefdesrelatie is intimiteit. Het kan zijn dat jullie wensen niet geheel overeenkomen. Zo kan jouw voorkeur van frequentie of vorm compleet verschillen met die van jouw partner. Als relatiecoach zorg ik er graag voor dat seksualiteit bespreekbaar wordt in jullie relatie. Met als doel intimiteit te hervinden en de kans op ontrouw en vreemdgaan tijdens een avondje stappen in Amsterdam te verlagen. Bovendien help ik jullie als relatietherapeut te ontdekken waar de fysieke afstand tussen jullie door ontstaan is. Indien er sprake is van fysieke seksuele problemen kan ik je doorverwijzen naar een specialistische seksthereapeut of seksuoloog.

Wat zijn de kosten van relatietherapie?

Wat relatiecoaching of relatietherapie kost, hangt af van het traject dat we gezamenlijk afleggen. Alvorens ik met jullie aan de slag ga in Amsterdam-Zuid, of dat nou is met huwelijkstherapie of als relatiecoach, starten we met een gesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek bepalen we wat het beste bij jullie past: relatietherapie of relatiecoaching. Relatietherapie biedt oplossingen als je er samen echt niet meer uitkomt. Relatiecoaching helpt jullie relatie weer een goede boost te geven. Dit eerste gesprek kost niks en is geheel vrijblijvend. Hebben jullie een keuze uit bovenstaande gemaakt? Dan volgt een intakegesprek. De kosten hiervoor zijn € 50,00.

Schakel hulp in bij relatieproblemen in Amsterdam

Als relatiecoach in Amsterdam help ik jullie relatie graag te herstellen. Laat je gegevens achter op het online contactformulier, stuur een mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Uiteraard behandel ik alle informatie volkomen vertrouwelijk. Vanuit Amsterdam-Zuid ben ik werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en werk stresstherapeut.

Individuele therapie en Mindfulness in Amsterdam

Reflectare verzorgt individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en gerelateerde klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en leert je omgaan met vervelende of stressvolle situaties. Je leert om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stressprikkels. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je voor jezelf op moet komen.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online formulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie helemaal vertrouwelijk.