Individuele en Relatietherapie Veenendaal

Relatietherapie regio Veenendaal

Loop jij in Veenendaal met je ziel onder je arm door twijfels over je relatie? Weet je niet meer goed jij en je partner nog een goede match zijn? De praktijk van Reflectare in Ede is is goed bereikbaar voor relatietherapie in regio Veenendaal. Een relatietherapeut helpt je om je twijfels te uiten en inzicht te krijgen in wat je verwacht van een relatie. Kortom: ik je met allerhande relatieproblemen. In een veilige omgeving zorg ik dat iedereen zich open en eerlijk durft op te stellen tijdens individuele en/of gezamenlijke gesprekken. We kijken wat de oorzaak is van een relatieproblemen, we zoeken de eventuele negatieve patronen en formuleren passende oplossingen. Met relatieproblemen in de regio Veenendaal kun je altijd terecht voor relatietherapie bij Praktijk Reflectare.

Wat doet een relatietherapeut voor je?

Bij Reflectare gaan we samen aan de slag om de hobbels in je relatie weg te nemen. Dat doen we met de Emotionally Focused Therapy (EFT). In deze relatietherapie bekijken we hoe de communicatie en gedragspatronen in je relatie naast elkaar verlopen. Voor die gesprekken zorg ik in mijn praktijk altijd voor een veilige en comfortabele sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt om de problemen op tafel te leggen. Naast relatietherapie in regio Veenendaal, kun je ook bij Reflectare terecht voor individuele vragen en vragen over de relatie met je partner of met familieleden. Ik reik je nieuwe inzichten aan en help je oplossingen te ontdekken, zodat je daarna zelf de juiste vervolgstappen kunt maken.

relatietherapeut veenendaal

eft relatietherapie veenendaal

batc beroepsorganisatie

Doorverwijzen naar sekstherapeut of seksuoloog

Een belangrijk onderdeel van een relatie is Intimiteit. Maar de verwachtingen daarover kunnen best ver uit elkaar liggen als het gaat om hoe en hoe vaak. uiteenlopen. Weten jullie dat van elkaar? Als relatiecoach in regio Veenendaal help ik jullie om seksualiteit met elkaar te bespreken. Bijvoorbeeld: hoe belangrijk vind je intimiteit en sexualiteit en gaan jullie om met verleidingen van buitenaf? Als relatietherapeut help ik je ontdekken hoe het komt dat jullie wat betreft intimiteit van elkaar zijn komen afstaan. En als er echt fysieke seksuele problemen zijn, kan ik je doorverwijzen naar een sekstherapeut of seksuoloog.

Kosten relatietherapie Veenendaal

De kosten van relatietherapie zijn niet eenduidig te noemen. Relatietherapie in Veenendaal bij Praktijk Reflectare begint altijd met een gratis, vrijblijvend gesprek van 30 minuten. In dat gesprek bepalen we hoe ik jullie het beste kan ondersteunen, is dat met relatietherapie of is dat met relatiecoaching? Relatietherapie biedt oplossingen wanneer niet meer zo goed weet hoe je samen verder kunt. Relatiecoaching helpt om je relatie nieuw leven in te blazen. Kies je voor relatietherapie in Veenendaal of voor relatiecoaching? Dan starten we altijd met een intakegesprek. Dat gesprek kost € 50,-.

Afspraak maken voor relatietherapie regio Veenendaal?

Wil jij direct een afspraak maken voor ondersteuning in je relatie met een relatietherapeut in regio Veenendaal? Neem dan contact met me op via het contactformulier, stuur een mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Uiteraard behandel ik alle informatie volkomen vertrouwelijk. Ik ben in de regio Veenendaal werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en werk stresstherapeut vanuit onze praktijk. Praktijk Reflectare is goed bereikbaar (nog geen 20 minuten met de auto).

Individuele therapie en Mindfulness in regio Veenendaal

Reflectare verzorgt individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en gerelateerde klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en leert je omgaan met vervelende of stressvolle situaties. Je leert om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stressprikkels. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je voor jezelf op moet komen.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online formulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie helemaal vertrouwelijk.