Individuele en Relatietherapie Wageningen

Relatietherapie Wageningen

Heb je twijfels over je relatie in Wageningen? Vraag je je af of jij en je partner nog wel bij elkaar passen en heb je het idee dat jullie uit elkaar groeien? Dan kun je natuurlijk altijd een relatietherapeut in regio Wageningen inschakelen. Een relatietherapeut helpt je om je twijfels te uiten en inzicht te krijgen in wat je verwachtingen zijn binnen je relatie. Ik help je met alle relatieproblemen. Openheid en eerlijkheid staan in mijn aanpak als relatiecoach centraal tijdens de gesprekken met jou individueel of samen met je partner. We kijken dan naar waar jullie relatie vastloopt, we beoordelen eventuele negatieve patronen en zoeken dan passende oplossingen. Met relatieproblemen in Wageningen en omgeving kun je altijd terecht bij Praktijk Reflectare. Wij zijn gevestigd in Ede en makkelijk bereikbaar voor relatietherapie in regio Wageningen.

Wat doet een relatietherapeut bij relatieproblemen voor je?

Bij Reflectare Relatietherapie werken we samen met jou om alle obstakels in je relatie op te ruimen, waar je problemen ook liggen. Daarvoor maken we gebruik van de Emotionally Focused Therapy (EFT). Deze relatietherapie beoordeelt hoe de communicatie en gedragspatronen in je relatie verlopen. In mijn praktijk zorg ik altijd voor een veilige sfeer waarin iedereen zijn onderwerpen op tafel durft te leggen. Je kunt bij mij ook terecht voor individuele vragen en vragen over de relatie met je partner of met familieleden. Ik bied je nieuwe inzichten en laat je oplossingen ontdekken, zodat je zelf de juiste vervolgstappen zetten kunt.

relatietherapeut wageningen

viv

eft relatietherapie wageningen

batc beroepsorganisatie

Relatietherapie of doorverwijzen naar sekstherapeut of seksuoloog

Intimiteit is een substantieel onderdeel van een liefdesrelatie. Maar daarover kunnen de verwachtingen best uiteenlopen. Wat verwacht jij hiervan en wat verwacht je partner? Weten jullie dat van elkaar? Als relatiecoach in regio Wageningen help ik jullie om samen seksualiteit bespreekbaar te maken. Hoe belangrijk vind je intimiteit en wat doen jullie bij verleidingen van buitenaf? Als relatietherapeut help ik je ontdekken wat de oorzaak van de fysieke afstand die is ontstaan tussen jou en je partner. Zijn er echt fysieke seksuele problemen? Dan is een doorverwijzing mogelijk naar sekstherapeut of seksuoloog.

Kosten van relatietherapie regio Wageningen

De kosten van relatietherapie in regio Wageningen hangen af van het traject dat we samen gaan doorlopen. Relatietherapie begint altijd met een gratis en vrijblijvend 30 minuten gesprek. We bespreken dan wat de beste ondersteuning voor jullie is: relatietherapie of relatiecoaching? Relatietherapie biedt oplossingen op het moment dat je samen niet meer goed weet hoe je verder moet. Relatiecoaching helpt goed om je relatie nieuw leven in te blazen. Kies je voor relatietherapie in regio Wageningen of voor relatiecoaching? Dan starten we met een intakegesprek. De kosten hiervan bedragen € 50,-.

Afspraak met relatietherapeut in regio Wageningen maken

Wil jij ook je relatie nieuw leven inblazen? Onze praktijk in Ede is goed bereikbaar voor  relatietherapie in regio Wageningen. Neem contact met me op via het contactformulier, stuur een mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Uiteraard behandel ik alle informatie volkomen vertrouwelijk. Ik ben in regio Wageningen werkzaam als relatietherapeut, relatiecoach, huwelijkstherapeut en werk stresstherapeut.

Individuele therapie en Mindfulness in regio Wageningen

Reflectare verzorgt individuele therapie en mindfulnesstraining die bewezen effectief zijn bij stress en gerelateerde klachten.

Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) helpt je inzicht te krijgen in je manier van leven en leert je omgaan met vervelende of stressvolle situaties. Je leert om te gaan met negatieve gedachten en emoties door te luisteren naar je eigen lichaam. Met de training van Reflectare leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op stressprikkels. Met mindfulness wordt je bewuster van jezelf. Ook leer je je grenzen beter aan te geven en leer je hoe je voor jezelf op moet komen.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag tot rust te komen en om te leren gaan met stress door middel van persoonlijke therapie. Neem contact op via het online formulier, stuur een e-mail naar: info@reflectare.nl of bel naar: 06-28976894. Natuurlijk behandel ik alle informatie helemaal vertrouwelijk.