Relatietherapie

Kies voor relatietherapie

Ben je op zoek naar een specialist die passende relatietherapie aanbiedt? Maak dan een afspraak bij Reflectare. Ik ben daar werkzaam als relatietherapeut en help jullie graag verder. Een relatie gezond en liefdevol houden, is een voortdurend proces. Er kan tijdens dat proces van alles gebeuren. De ene keer ervaar je memorabele hoogtepunten, maar soms kom je ook obstakels tegen. Dat is heel normaal. Echter, soms worden deze obstakels ware problemen. Relatietherapie of coaching kan dan een helpende hand bieden.

Relatietherapie: Los samen de knelpunten op

Soms loopt je relatie niet zo lekker als je voor ogen had. Er ontstaan problemen die er eerst niet waren. Denk aan ontrouw of vreemdgaan. Het is niet altijd mogelijk om daar samen met je partner uit te komen. Dan is het goed dat je hulp zoekt. Ik maak onder meer gebruik van Emotionally Focused Therapy. Openheid en eerlijkheid zijn de uitgangspunten in onze gesprekken. Van daaruit onderzoeken we welke problemen er precies spelen. Ook gaan we na welke negatieve patronen er zijn die de problemen in stand houden of verergeren. Met gesprekken en oefeningen ontdekken we waar jullie relatie in vastloopt en gaan we op zoek naar passende oplossingen.

Relatiecoaching: Ga samen weer stralen

Naast relatie therapie kun je ook terecht bij mij voor relatiecoaching. Relatiecoaching is een goede optie wanneer jullie relatie een boost nodig heeft om niet als een lauw vuurtje uit te doven. Je ervaart de relatie als mat met misschien weinig communicatie of jullie leven langs elkaar heen. Misschien zijn jullie nog wel ‘on speaking terms’, maar ervaren jullie geregeld spanningen. De angst voor vreemdgaan en ontrouw bijvoorbeeld. De relatie kan eigenlijk beter en daar willen jullie wel aan werken! Maar hoe? In de gesprekssessies ga ik hierover graag het gesprek met jullie aan.

Geef je relatie de kans om weer tot bloei te komen

Het is nooit te vroeg om je relatie eens onder de loep te nemen. Ook voor problemen in relaties geldt: beter voorkomen dan genezen. Daarbij valt in een gezonde relatie juist zoveel te genieten! Kleine onvrede kan verder woekeren… Kortom, laat dat niet gebeuren, maar geef jullie relatie de kans om weer tot bloei te komen. Neem vandaag de eerste stap en kies voor relatie therapie!

Schakel mij in voor relatietherapie

Wil jij jullie relatie een kans geven door middel van relatietherapie? Laat mij jullie helpen het beste uit deze relatie te halen. Laat je gegevens achter op het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@reflectare.nl of bel naar 06-28976894. Alles wat jullie met mij delen, behandel ik volstrekt vertrouwelijk en veilig. Wellicht brengt mijn relatietherapie jullie weer dichter bij elkaar!